Szereplők


Lena Sophia Räikkönen Weiss

1991. augusztus 24-én született Münchenben. Félig német és félig finn származású. Anyja Anne Weiss, apja Matti Räikkönen. Matti épp külön volt a feleségétől Paulától mikor megismerkedtek, egy rövid kalandból született Lena. 5 éves volt mikor az anyja belement, hogy megismerhesse az apját, ekkor utaztak Finnországba a Räikkönen családhoz. Matti felesége Paula először nem vette jó néven férje kalandját, de végül jóba lett Lenával és az édesanyjával is, azóta lányaként szereti őt.

 Kimi Matias Räikkönen
Kimi 1979. október 17.-én született Espooban. 12 éves volt mikor kiderül, hogy az apja félrelépett és született egy lánya. Először dühös volt, utálta az apját, de aztán ahogy meglátta a kishúgát elszállt minden dühe, egyből "beleszeretett", ahogy egy báty tud a kishúgába. Nagyon szoros a kapcsolatuk, mindent elmondanak egymásnak. Mindentől próbálja óvni, több-nehezebb sikerrel. 
Örül, hogy végre visszatért a húga.



 Sebastian Vettel

1987. július 3.-án született Heppenheimben. Kétszeres Világ Bajnok, ebben a szezonban is arra készül, hogy mégvédje a címét. Kimivel már évek óta barátok, mégse tudta, hogy barátjának lenne egy húga. Mikor meglátja Lenát egyből megtetszik neki, meg akarja szerezni magának, csak hogy ez nem ilyen egyszerű.....





 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése