2013. március 17., vasárnap

3.rész

Sziasztok!

Meghoztam a következő részt, remélem tetszeni fog nektek :)




Maga felé fordított, mélyen a szemembe nézett, majd megcsókolt. Mohón falta ajkaimat, én meg nem ellenkeztem. Nem is tudom, hogy meddig állhattunk ott, mikor is Jesse megfogta a kezemet és a kijárat felé húzott....
                                                   
Másnap arra keltem, hogy majd szétmegy a fejem. Már az is kellemetlen volt mikor megpróbáltam felülni. Próbáltam visszaemlékezni, hogy mi történt az éjjel, de semmi, képszakadás ...Mikor végre sikerült felülnöm észre vettem, hogy a hotelszobámban vagyok, de vajon hogy kerültem ide?? A takaró alá néztem, és nem volt más rajtam csak egy bugyi és egy melltartó...az nem lehet, hogy ismét lefeküdtem Jesse-vel, ez képtelenség...
Nagy nehezen felkeltem, majd kimentem a fürdőszobába rendbe szedni magam. Megnéztem a telefonom, és számtalan nem fogadott hívásom volt Kimitől...ajaaj, nekem annyi, drága bátyám ki fog nyírni engem... Lementem reggelizni, mert éhen haltam, csakhogy ott nem várt dolog fogadott... Kimi épp behúzott Jessenek, arra készült, hogy ad neki még egyet, de Toni Mark, és Heikki próbálták visszafogni, gyorsan odarohantam a vérző Jessehez.
-Jól vagy? -kérdeztem, bár felesleges volt, csúnyán festett az arca
-Hogy voltál képes lefektetni a húgomat?? -próbált szabadulni a srácok szorításából Kimi -Azt hittem, hogy barátok vagyunk!
-Azok is vagyunk..Nem fektettem le a húgodat! -ült fel Jesse, mire döbbenten néztem rá - Nem feküdtünk le, csak csókolóztunk, a buliból egyből a szálloda szobájába vittem, amint elaludt eljöttem.
-Ez igaz? -néztem rá
-Igen, nem lettem volna képes erre, nem vagyok egy szemét állat.
-Jesse, én..
-Nem kell semmit se mondanod Lena -vágott a szavamba majd felállt
Kimi már látszólag lenyugodott, de azért még nem engedték el a srácok. 
-Engedjetek el..engedjetek már el, nem érek hozzá -a fiúk elengedték majd elrohant.
-Ezt meg kellene nézetned –fordultam Jessehez
-Túl élem…
-Örülj neki, hogy csak ennyit kaptál. –szólt közbe Sebastian, mire vetettem rá egy csúnya pillantást
-Azt hiszem, ez nem rád tartozik Sebastian –lépett hozzá közelebb Jesse
-Lehet, de Kimi a barátom. És ezért rám is tartozik –Sebastian is tett felé egy lépést amitől megijedtem.
-Álszent duma –vigyorodott el gúnyosan Jesse –Mindenki tudja, hogy Lena miatt vagy ilyen. Nem kaptad meg, és féltékeny voltál, hogy velem van, valld be.
-Féltékeny?? Bocs, de nekem nem kell egy ribanc, aki mindenkivel összefekszik. –úgy éreztem mintha tört döftek volna a szívembe….
-Neked annyi haver… -Jesse behúzott neki egyet, Sebastian először meglepődött, majd visszaütött.
-Hééj fiúk, hagyjátok már abba –próbáltam szét szedni őket, de nem ment, túl nagy darab volt mindkettő hozzám képest. –Elég legyen már! –beálltam közéjük, de ekkor éreztem, hogy egy ököl közeledik az arcom felé, aztán csak sötétséget láttam….

Egy kanapén feküdtem mikor magamhoz tértem. Hangos beszélgetést hallottam magam körül. Megkerestem, hogy honnan jön a hang, és egy mérges Kimit vettem észre. Mellette ott állt Mark, tőlük pár méterre Sebastian és Heikki, a másik irányban meg Jesse és Toni. Mikor észrevették, hogy magamhoz tértem mindannyian odarohantak hozzám.
-Jól vagy húgi? –segített felülni Kimi
-Mi történt? –fogtam a fejemet, mert eléggé fájt.
 -Ez a két barom összeverekedett és eltaláltak téged is… -láttam Kimin, h mérges, nagyon mérges
 -Lena..kérlek ne haragudj, én találtalak el, de nem akartam, sajnálom. –ránéztem Sebastianra és láttam, hogy bánja ami történt.
-Felejtsük el.. kérhetnék egy kis jeget az arcomra? –kérdeztem mire Mark felpattant, majd pár másodperc múlva egy jeges zacskóval tért vissza, rányomtam az arcomra, kicsit enyhítette a fájdalmamat.
-Kérsz valamit Lena? –kérdezte Jesse
-Majd én hozom, bármit is kérsz –állt mellé Sebastian
-Ti csak ne csináljatok semmit se. Eleget tettetek eddig is a húgommal… inkább menjetek el. –mondta mérgesen Kimi. A fiúk először ellenkezni akartak, de végül kimentek. Kettesben maradtunk Kimivel.
-Kimi…én.. sajnálom…
-Mit Lena?
-A Jesse-s dolgot… - hajtottam le a fejem
-Rád nem haragszom..csak kérlek mond el, hogy mi ez az egész. –nézett rám komolyan Kimi, és tudtam, hogy most nem menekülök.
-Rendben.. –sóhajtottam, majd folytattam –Az egész 6 éve kezdődött, mikor 16 voltam…..

Akkoriban eléggé lázadtam minden és mindenki ellen. Elmentem bulizni a haverjaimmal, és az egyik szórakozóhelyen összefutottam Jessevel. Elkezdtünk inni, akkoriban még nem bírtam ennyire a piát mint most, de ő igen, szinte alig ütötte meg. Azt mondta, hogy hazavisz, hogy ne kelljen egyedül mennem. Anya aznap nem volt otthon, üzleti megbeszélésen volt. Behívtam beszélgetni, jól el voltunk, röhögtünk meg minden. Már szinte teljesen kijózanodtam. Aztán olyan dolog történt amire nem számítottam…
-Mi volt? –kérdezett rá Kimi, mire vettem egy nagy levegőt majd folytattam…
-Meg csókoltam Jesset…Először meglepődött, majd visszacsókolt. Percekig csókolóztunk a kanapén, majd végül felmentünk a szobámba, és ott megtörtént a dolog… -nem mertem Kimi szemeibe nézni, ezért lehajtottam a fejemet…
 -Lefeküdtetek??! Mikor te 16 voltál, ő meg 24??
-Igen…úgy sajnálom, hogy nem mondtam el..
-És utána…mi volt utána? –próbálta visszafogni magát
-Másnap megbeszéltük, hogy ezt elfelejtjük, de ez nem így lett…pár hét múlva a szülinapi buliján, ugye te hamar leléptél, de én végig maradtam. Már senki se volt, és én újra lefeküdtem vele…
-Akkoris??! De hisz…én akkor felhívtam…azt mondta, h most nem ér rá… és hallottam, hogy alatta nyögdécsel valaki, azthittem, h összeszedett egy csajt…álmomban nem mertem volna gondolni, h te vagy az…
-Kimi, fiatal voltam, és vonzódtam hozzá, nem tehettem róla…
-Mond csak, te akkoriban mindenkivel lefeküdtél akihez vonzódtál??! –kiabált rám, de tudtam, hogy megérdemlem…
-Nem…egész életemben két férfival feküdtem le…Jessevel, és Carlossal… -ajjaj, azt hiszem elszóltam magam…
-Hogy mi?? Kettővel?! Ezek szerint te Jessevel vesztetted el a szüzességedet?? –nekem annyi, ez tuti…
-Igen… -mondtam ki félve, mire Kimi felállt, majd kirohant…Gyorsan tárcsáztam Jesset, de először nem vette fel. Harmadjára hívtam mire felvette.
-Mit akarsz Lena? –szólt bele
-Kimi…tud rólunk….

Fagyos hangulatban telt a repülő út. Kimi Toni mellett ült elől, Jesse valahol középen, én meg egyedül hátul…Kimi majdnem agyonverte Jesset, mikor megtudta a közös múltunkat…de Toni lebeszélte róla…és megbeszéltük, hogy Kiminél mindent tisztázunk…Azóta egyikük se szólt hozzám, de persze megértem…Tönkre tettem egy több éves barátságot….

Mikor megérkeztünk Kimi házához kiszálltunk a taxiból. Kimi berohant a házba, Jesse lassan besétált, Toni kifizette a taxist, majd ő is bement. Én meg csak álltam ott a bőröndömmel.. Végül én is beléptem a házba, majd felmentem a szobámba. 

 Egész álló nap egy szót se szóltak hozzám a fiúk, még Toni se…Persze a fiúk csak Tonival beszéltek, egymással és velem nem. Mikor ezt megelégeltem felmentem a szobámba, és vacsora nélkül lefeküdtem aludni.


 
Visszaemlékezés:

-Jesse, ne, tegyél le -kiabáltam nevetve, mert ez a hülye felvett a vállára és most nem képes lerakni.
-Oké, oké –le rakott mire fejbe vágtam -Naaa, ezt most mért?
-Mert csak -mosolyogtam rá, majd a konyha felé indultam, de a derekam után kapott és hátulról átölelt.
-Annyira jól érzem magam veled -csókolt a nyakamba mire egy jóleső borzongás fogott el,  majd felé fordultam.
-Én is jól érzem magam veled –rá mosolyogtam, majd megcsókoltam.
A lábaimat a dereka köré fontam, ő pedig megtartott, és így mentünk fel a hálóba, hogy eltöltsünk pár kellemes órát.... 





-Lena, jól vagy? -zavarta meg az emlékezésemet Kimi
-Igen..Mért jöttél?
-Gondoltam megnézlek...amióta megjöttünk nem beszéltem veled egy árva szót se.
-Pedig én itt voltam  -mosolyodtam el erőtlenül
-Figyelj húgi, sajnálom ami történt..Jessevel is megbeszéltem már a dolgot. Nem mondom, h nem haragszok még rá, de el tudok ettől tekinteni.
-Köszönöm Kimster –mosolyodtam el, majd átöleltem.


2 megjegyzés:

  1. Szia:)
    Nagyon tetszik a történeted és várom nagyon a folytatását!!
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Örülök neki, hogy tetszik :) igyekszek hamar hozni a folytatást :)
      Puszi, Vivi

      Törlés